23.1.2024

Kuva: Sari Juutinen

Partiolle voitto ja kaksi tappiota

Partio tasoitti voitot Jujun kanssa

Kuluvan kauden aikana Outokummun Partio ja Joen Juju ovat kohdanneet neljästi C-tyttöjen lentopallopeleissä. Kaksi ensimmäistä ottelua voitti Juju, mutta kahdessa seuraavassa Partio on ollut voitokas. Nilsiässä pelatussa pooliturnauksessa Partion voitto kirjattiin erin 2-1 (22-25, 25-12, 15-6). Avauserässä Partio oli häviöllä eräpistein 0-13 ja aloitti nousun. Erän lopussa tilanteessa 20-23 takaa-ajo katkesi ja erä kirjattiin Jujulle. Toinen erä oli alusta alkaen Partion näytöstä. Priska Keromaan passit löysivät iskuvoimaisen Iida  Huttusen. Kolmannessa erässä sama tahti jatkui.

Tappiot NiNulle ja Jyväs Lentikselle

Päivän avausottelussaan Partio hävisi Nilsiän Nujakalle erin 2-0 (25-23,25-15). Avauserässä Partio vielä taisteli erävoitosta, mutta lopulta NiNu käänsi sen voitokseen. Päivän kolmannessa ottelussa Jyväs Lentis C1 näytti outokumpulaisille pelaamisen mallia ja voitti erin 2-0 (25-13, 25-10).

Valmentaja JariFörsti: " Joukkuepelaaminen ei tällä kertaa toiminut tytöitä. Syöttö oli kuitenkin tällä kertaa hyvä ja saimme monta pistettä ässäsyötöillä. Vastaanottoon meidän täytyy käyttää aikaa tulevissa harjoituksissa."